Pratite nas na:     
 - Dileri - Oglasi

Pavic Citroen

Pavic Citroen

Region - grad

Dobojsko-Bijeljinski - Tuzla

Adresa

Ljepunice bb, 75212

Broj telefona

+38761895225

Broj telefona 2

+38762344333

Zašto rabljena vozila iz uvoza?
Odgovor je jednostavan. Pružiti budućim klijentima i vlasnicima 100% sigurnost i iskrenost pri kupovini novog vozila. Naše iskustvo je takvo da svakodnevno prolazimo zajednička razočarenja sa klijentima koji dolaze u naš servis da se „uvjere“ kako su kupili dobro rabljeno vozilo. Bude i tih slučajeva, gdje nažalost budućeg vlasnika Citroëna ili Peugeota zna potrefiti i ono najgore, a to je da bude prevaren i na kraju razočaran.

Zato smo se i odlučili na ovaj korak kako bi našim kupcima bili 100% na usluzi, uz sve garancije, fotografije vozila pri uvozu (sa mogućim sitnim oštećenjima), historijat i vjerodostojnost papira. Nećete morati ići širom Bosne i Hercegovine da bi postali dio porodice Citroën. Mi ćemo Vam ponuditi 100% ispravno vozilo sa garancijom. Poslije kupovine rabljenog vozila kod nas možete odmah započeti Vaše avanture bez brige i obaveza naknadnih pregleda i servisiranja.

Svako vozilo će kod nas proći detaljan pregled i dijagnostiku svih sistema. Uradit ćemo sve što je neophodno da Vaše buduće vozilo bude 100% tehnički ispravno. Redovan servisni zahvat kao i zamjenu zupčastog remena ovisno o potrebi, kao i ažuriranje svih sustava uključujući navigacijski sistem.

  • Vozila
  • Rent A Car
  • Dijelovi i oprema
Objavljeni
Podrazumjevano