Pratite nas na:     
 - Dileri - Oglasi

Apolo Auto

Region - grad

Hercegovačko-Neretvanski - Grad Mostar

Adresa

Put za aluminij bb, 88000

Broj telefona

+38736352830

Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, dugogodišnjem iskustvu i stalnom praćenju potreba tržišta, tijekom godina rada razvili smo se u renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete na automobilskom nebu iznad Bosne i Hercegovine. Naše poduzeće zapošljava preko 60 visoko kvalificiranih djelatnika, kako u prodajnoj tako i servisnoj mreži Apolo grupacije.
Naša grupacija je ovlašteni zastupnik za prodaju i servis Škoda te Seat vozila u Mostaru, no uz tu prodajnu mrežu Apolo posjeduje respektabilnu autoservisnu mrežu za putnički i teretni program za sve vrste vozila, kako u Mostaru tako i u Sarajevu i Tuzli.
Apolo grupacija je zastupnik i uvoznik širokog asortimana rezervnih auto dijelova, te robu koju pružamo kroz servisne usluge uvijek imamo na lageru što nas čini ekspeditivnijim u pružanju usluga servisa, a klijenta u konačnici zadovoljnim. Zastupnici smo za renomiranih Njemačkih, Talijanskih, Slovenskih, Poljskih, Francuskih, Čeških i Španjolskih brendova.
Važno je napomenutida smo specijalizirani servis za nabavku i ugradnju LPG sistema u svim našim poslovnicama, a uvoznici smo i distributeri za sustave STAG, EUROPE GAS i ZAVOLLI sa kojim pokrivamo 70% cijelokupnog tržišta Bosne i Hercegovine.

Objavljeni
Podrazumjevano
Mercedes-Benz Viano

 Apolo Auto

Mercedes-Benz Viano

33.000,00 KM


3.01502010Dizel219459Automatik